Affiliator Affiliateprogram

 

 

 

 

Allt är tanke och tanke är allt.

Allt startar med en tanke. Vi styr och kontrollerar allt med tanken. Medvetet eller omedvetet. Slut ögonen och tänk på en sur citron så vattnas det i munnen. Hur är det möjligt? Du har inte sugit på en citron. Du har bara haft tanken på att suga på en citron. Det räcker. Du skapade bilden och smaken av en citron och kroppen reagerade.

Så fungerar allt. Med tanken skapar vi vår verklighet. Våra hinder och framgångar. I tanken bestämmer vi vad som är möjligt och vad som är omöjligt. Tänk om vi kunde ta kontroll över tanken och styra den som vi vill? Det kan vi. Det är bara en fråga om att bestämma sig och att tänka på att det är möjligt.

 

 

Många tror att tankar är något som bara händer i huvudet som man är ett offer inför och inte kan göra något åt. Så är inte fallet. Medvetet och bestämt kan man ta kontroll över de tankar man tänker och vilket inflytande de skall ha i ens liv. Om man är missnöjd med något så handlar det inte om den omständigheten eller den personen eller vad än det må vara. Det handlar om hur jag tänker kring detta. Att förstå kraften i en tanke och kraften i vad den skapar i mitt liv. En negativ tanke skapar en negativ konsekvens. En positiv eller konstruktiv tanke skapar ett konstruktivt resultat. Så enkelt är det. Faktiskt.

När man inser sanningen i detta så tvingas man ta ansvar för vad man tänker och hur man tänker. Däri ligger svårigheten och befrielsen.

Att ta ansvar för sina tankar och skapa sitt liv på ett medvetet sätt kräver att man är beredd att ta det ansvaret och titta på vad det är man skapar i sitt liv. Alla är inte beredda att göra det. De skyller hellre på en annan människa eller en omständighet men fler och fler börjar se potentialen vi besitter i vårt sinne.

Det som är så underbart med att inse att man skapar sin verklighet är att man tar kontroll över sitt liv. Man har makten att förändra en situation man inte är nöjd med. Vi kan upphöra med att vara offer för omständigheter och andra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt startar i tanken!      

Allt är möjligt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan vara svårt att ta till sig att allt är tanke och att vi skapar med vår tanke men ju mer man jobbar med det och inser att så har alla framgångsrika idrottsmän och företagsledare jobbat hela tiden. Medvetet eller omedvetet. Det släpper aldrig en tankar om att något är omöjligt eller ingen idé. Det skapar allt de vill uppnå i tanken först och sedan utför de det i verkligheten. Eller kanske hellre, det blir utfört. Saker sammanfaller för dem på ett nästan magiskt sätt. universum ställer in sig på att leverera det de önskar att skapa.

 

Det är dock inget magiskt i detta. Det är ren naturlag. De tankar man skickar ut i universum kommer tillbaka som en jojo. Lever man i tron att man aldrig kommer att lyckas så blir det vad som kommer att skapas. Ingen framgångsrik människa skulle vara framgångsrik om de hade den typen av tankar.

 

 

Det går inte att nog understryka hur viktigt våra tankar är för att uppnå det resultat vi önskar.

Tanken vi har om oss själva, självbilden. Tanken om vad som är möjligt. Tanken om hur världen är funtad. Allt. Tanken är allt. Ursprunget.

Det finns till och med bevis i bibeln där det står att ordet blev till kött. Ordet, dvs. tanken är det som skapar verkligheten.

 

Det kan tyckas en aning metafysiskt men vi visualiserar ständigt och ser olika resultat i vårt sinne. För att tänka på en vän skapar vi en bild i vårt sinne. Hur många har inte tänkt på en gammal vän och plötsligt sprungit på denne eller så har personen ringt.

 

Det underbara är att om problemet ligger i tanken så finns även lösningen i tanken. Vilket betyder att det är inom räckhåll för oss att åtgärda.

Det är aldrig för sent att börja se över sina tankar och tänka nytt för att skapa nya underbara resultat. Resultat som man bara vågat drömma om.

 

 

 

 

 

 

ES

EntreprenörStart